פסטה קטנה עם סלמי
לך לחנות ותביא את פסטה מיצי טאבטי, חמאה, מילאנו סלאמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו שמנת פסטאן קטן וגבינה, סלט פסטה עם סלמי, ו פסטה עם סלמי וריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא קצת מים לפסטה לרתיחה מעל חום בינוני ומלח אותו בנדיבות.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ -10 דקות או כפי שהחבילה מכוונת.
לחמם סיר רחב למדי, המבוסס על בסיס כבד על חום בינוני.
מוסיפים את רצועות הסלאמי, לא דואגים אם הם מתקבצים יחד. מערבבים עם כף עץ במשך 1 עד 2 דקות.
מערבבים את העגבניות ומוסיפים על 1/2 פחית עגבניות של מים.
מערבבים ב 1 כף חמאה, ולאחר מכן להוסיף את זר garni, אם שימוש, ואת שעועית סחוט. השאירו אותו לבועות משם, בתקיפות אבל בעדינות, בעוד הפסטה מסיימת בישול.
ממש לפני ניקוז הפסטה, להסיר ולהזמין קצת מי בישול.
מערבבים את הפסטה סחוטה לתוך הרוטב, ולאחר מכן להסיר מהחום, ומערבבים את החמאה הנותרת. אם אתה חושב שהרוטב צריך את זה, להתיז בחלק מהפסטה בישול מים, ומערבבים שוב עם כף עץ. השאר לעמוד 2 דקות לפני ההגשה, הסרת זר garni, אם נעשה שימוש.