פסטו-שרימפס פיצה
פיצה פסטו-שרימפס יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פסטו מסחרי, בצק פיצה קרום, גבינת פרמזן משומשת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. נסו שרימפס-פסטו פיצה, שרימפס-פסטו פיצה, ו שרימפס בגריל & פיצה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
לפרוס בצק על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לטפוח לתוך מלבן 12 x 8 אינץ'.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם; מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים בצל, ומטגנים 4 דקות או עד חום זהוב, מוסיפים 1 כף מים בכל דקה.
מוסיפים שרימפס, מים שנותרו, וחומץ בלסמי. לטגן 3 דקות או עד שרימפס נעשה בצל זהוב.
המעיל הכין פיצה קרום עם ספריי בישול.
מורחים פסטו באופן שווה על גבי קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם תערובת בצל וגבינה.
אופים ב 450 במשך 6 דקות או עד גבינה נמסה קרום זהוב.