פסטרמי צבי
בשר צבי פסטרמה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 506 גרם חלבון, 114 גרם שומן, ובסך הכל 3457 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מתכון זה מכלמתכונים דורש עלה דפנה, אבקת שום, פלפל אנגלי טחון ותערובת ריפוי על בסיס סוכר. 9 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 89%. ציון זה הוא מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), פסטרמה תוצרת בית, ו פסטרמה בורגר.
הוראות
מקציפים בקערה תערובת ריפוי, סוכר חום, פלפל, פפריקה, עלה דפנה, פלפל אנגלי ואבקת שום. לשפשף תערובת מעל צלי בשר צבי, ועוטפים היטב בניילון נצמד.
מניחים צלי בקערה; מכניסים למקרר למשך 5 ימים.
מוציאים את הצלי מהמקרר ושוטפים היטב כדי להסיר את תערובת הריפוי.
מניחים בקערה עם מים כדי לכסות, ולספוג, בקירור, במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס).
מתבלים צלי בתוספת פלפל שחור וסוכר חום, ומניחים בתבנית צלייה.
אופים, לא מכוסה, בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר מוכנס ליד המרכז קורא 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס), כ 2 שעות.