קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פקאן איבק בצק עלים קרמל אגס נפוליאון

פקאן איבק בצק עלים קרמל אגס נפוליאון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל פקאן אבק בצק עלים קרמל אגס נפוליאון. מנה אחת מכילה 923 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 66 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך בצק עלים, סוכר מגורען, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אגס עלום במיטה בצק עלים, בצל מקורמל & עוגת בצק חצילים, ו מאפה פאף אגס חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 400 מעלות F.
2
קוצצים את הפקאן לעקביות של פירורים מחוספסים. לזרוק עם חמאה, סוכרים וקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים את התערובת על תבנית אפייה ומבשלים בתנור 7 עד 10 דקות, עד כהה וקרמל קלות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מרדדים את בצק עלים על משטח מקומח לעובי 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
גלולגלול
5
חותכים את גיליון בצק עלים לתוך 12 ריבועים, כ 3 על ידי 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
6
מניחים על תבנית אפייה ואופים 15 עד 20 דקות, עד נפוח וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
ממיסים את החמאה עם שני הסוכרים במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
תוסיף את האגסים. מבשלים עד אגסים הם רק רך ומיצים להתעבות עקביות סירופ, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
סירופסירופ
10
מקציפים את הקרם, סוכר מגורען ווניל בקערת ערבוב עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
11
מניחים כיכר בצק עלים במרכז קערה או צלחת הגשה. למעלה עם כמה אגסים, קצפת וחתיכות פקאן. חזור על תהליך זה 2 פעמים נוספות המסתיימות עם קמצוץ של אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
אגסאגס
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגסים Bosc, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' (כ 6 גדול או 8 קטן)אגסים Bosc, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' (כ 6 גדול או 8 קטן)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה מומסתחמאה מומסת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)2(חוֹרֶף)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק1גיליוןחנות קנה בצק עלים, הפשיר( מומלץ: פילסבורי)חנות קנה בצק עלים, הפשיר( מומלץ: פילסבורי)3(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה2(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור