פקאן איבק בצק עלים קרמל אגס נפוליאון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל פקאן אבק בצק עלים קרמל אגס נפוליאון. מנה אחת מכילה 923 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 66 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך בצק עלים, סוכר מגורען, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אגס עלום במיטה בצק עלים, בצל מקורמל & עוגת בצק חצילים, ו מאפה פאף אגס חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את הפקאן לעקביות של פירורים מחוספסים. לזרוק עם חמאה, סוכרים וקינמון בקערה קטנה.
מורחים את התערובת על תבנית אפייה ומבשלים בתנור 7 עד 10 דקות, עד כהה וקרמל קלות. להפריש להתקרר.
מרדדים את בצק עלים על משטח מקומח לעובי 1/16 אינץ'.
חותכים את גיליון בצק עלים לתוך 12 ריבועים, כ 3 על ידי 3 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה ואופים 15 עד 20 דקות, עד נפוח וזהוב חום.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ממיסים את החמאה עם שני הסוכרים במחבת מעל חום בינוני.
תוסיף את האגסים. מבשלים עד אגסים הם רק רך ומיצים להתעבות עקביות סירופ, על 6 עד 8 דקות.
מקציפים את הקרם, סוכר מגורען ווניל בקערת ערבוב עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מניחים כיכר בצק עלים במרכז קערה או צלחת הגשה. למעלה עם כמה אגסים, קצפת וחתיכות פקאן. חזור על תהליך זה 2 פעמים נוספות המסתיימות עם קמצוץ של אגוזים.