פרוסות באגט קיסר סלסה נמשכות כ -25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 36 קלוריות . מתאים ל-32 מנות. תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל המקסיקני. גשו לסופר וקנו עגבניות, כוסברה, צלפים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב ופסקטרית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: נמס גאודה עם פרוסות באגט , פרוסות באגט גבינת עיזים עשבים , ושיפודי שרימפס מלוחים עם סלסת עגבניות-אבוקדו ופרוסות לימון בגריל .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את העגבניות, השרוול, הכוסברה, הפטרוזיליה, הצלפים ורוטב הפלפל החריף.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Chervil
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בקערה אחרת טורפים את השמן, מיץ הלימון, החומץ, השאלוט, השום, ממרח האנשובי וקליפת הלימון.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את Etude Heirloom פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.