ניתן להכין את המתכון לפרושוטו-מלון סליידרים עם מאיו מוטבע תוך כ-40 דקות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -17 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 394 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב בתור מזנון. אם יש לך עלי חסה בוסטון, מלח, מעדניה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 41% . מלון נענע, סלט עגבניות ופרושוטו , סלט מלון נענע ומלון עם מטבל ליים נענע דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים מיונז ונענע. בקערה נוספת מערבבים את המלונט, הבצל, הפטרוזיליה והחומץ; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
מלון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה גדולה מערבבים את הפרושוטו, התימין והמלח. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב. מעצבים 20 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
צולים המבורגרים, מכוסים, על אש בינונית במשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהם אינם ורודים יותר. למעלה עם גבינה; מכסים וצולים 1-2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מורחים כל תחתית גליל ב-2 כפיות תערובת מיונז; שכבה עם חסה, המבורגרים ותערובת מלונים. החלף צמרות.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לסליידר. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.