פריחת דלעת ממולאת עם בזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פרחי דלעת ממולאים עם בזיליקום. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 29 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחונית וקטוגנית דיאט. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, קמח תירס לא ידוע, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פריחת דלעת ממולאת, פריחת דלעת ממולאת, ו פריחת קישואים מטוגנת ממולאת בריקוטה בזיליקום.
הוראות
שים ריקוטה במסננת בסדר להגדיר מעל קערה.
תן ניקוז במקרר 3 שעות או לילה. זרוק נוזל.
מעבירים את הריקוטה לקערה קטנה ומערבבים אותה עם חצי כפית כל מלח ופלפל; מערבבים עד חלקה.
שכב בזיליקום 1o משאיר על משטח עבודה. ירידה על 1 כף ריקוטה על עלה בזיליקום 1.
מניחים קוביית מוצרלה על גבי ריקוטה. ואז תמזוג אותו עם עוד עלה בזיליקום, בסגנון כריך. בזהירות לפתוח 1 פריחת סקווש הסרת אבקן במידת הצורך.
מניחים את עלה בזיליקום ממולא בתוך פריחה. לחץ על הפריחה סגורה לאטום. חזור עם ערימות עלי בזיליקום שנותרו ופרחי סקווש.
מחממים כ 3 אינץ ' שמן בסיר כבד בינוני על חום בינוני גבוה עד שהוא רושם 365 מעלות על מדחום ומטגנים עמוק. שים ביצים וקמח תירס בקערות קטנות נפרדות. לטבול 1 פוחלץ לתוך הביצים, ואז לתוך קמח התירס כדי מעיל.מטגנים בקבוצות של 2 עד 3 עד הזהב, על 1 ½ דקות.
להעביר מגבות נייר באמצעות כף מחוררת; תן ניקוז. מתבלים במלח ים.