פרמזן וצלעות חזיר מצופה מרווה
פרמזן וצלעות חזיר עם מרווה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן canolan, חלבונים ביצה, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר ברוטב פרמזן מרווה, צלעות חזיר אפויות עם קרום פרמזן-מרווה, ו צלעות חזיר מצופה בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; לחם דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד על 1 כוס.
מערבבים פירורי לחם, גבינה, מרווה ומלח בצלחת רדודה.
מניחים קמח בצלחת רדודה אחרת.
מערבבים חרדל וחלבוני ביצה בצלחת רדודה אחרת, ערבוב עם מקצף.
עבודה עם 1 צלעות חזיר בכל פעם, לדלות חזיר בקמח, מתנער עודף. לטבול חזיר לתוך תערובת ביצה לבן; לדלות בתערובת פירורי לחם. חזור על ההליך עם הנותרים חזיר, קמח, תערובת ביצה לבן, תערובת פירורי לחם.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
להוסיף חזיר; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
שלב מרכיבים נמדדים לתערובת פירורי לחם
מערבבים ומקציפים חרדל וחלבוני ביצה
עזור מעיל צלעות חזיר עם קמח, תערובת ביצה לבן, תערובת פירורי לחם