פרמזן מצופה פסטו Tilapia ברוסקטה
גבינת פרמזן מצופה פסטו, אמנון ברוסקטה, עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-186 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לך פילה אמנון, בזיליקום פסטו, parmigiano-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פרמזן מצופה פסטו אמנון עם עגבניות קלויות, אמנון מצופה בפרמזן, ו אמנון מצופה בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הפילה במלח ופלפל, מפזרים על פרמזן ומטגנים עד שהפרמזן הוא חום זהוב והדגים כבר לא שקופים, כ -10-12 דקות.בינתיים, לזרוק את העגבניות בחומץ בלסמי, מלח ופלפל ולתת לשבת בזמן שהדג מבשל.
מגישים את הדג עם פסטו ועגבניות חתוכות לקוביות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.