קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פרמיג'יאנה חציל

פרמיג'יאנה חציל
חציל פרמיגיאנה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם קמח, שום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. ציון זה הוא מוצק. פרמיג'יאנה חצילים ללא הפרמיג' יאנה!, פרמיג'יאנה חציל, ו פרמיג'יאנה חציל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ובפתיתי הפלפל האדום; מבשלים עד שהבצל רך ושקוף, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הסוכר והעגבניות ושוברים חלק מהעגבניות בעזרת כף עץ. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהעגבניות מתפרקות למדי, 10 עד 15 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
תן להתקרר.
1
שים את סיבובי החצילים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מפזרים מלח משני הצדדים ולתת לשבת, על 1 שעה. שוטפים את החציל במים קרים ומייבשים היטב במגבת מטבח. (המלחת החציל מוציאה את הטעם הנוזלי והמריר, אך היא אופציונלית: דלג על שלב זה אם אין לך זמן.)
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מכניסים את הקמח לקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת מקציפים את הביצים עם החלב ומתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית מערבבים את פירורי הלחם, האורגנו והטימין ומתבלים במלח ופלפל. מחפרים כל פרוסת חציל בקמח ומנערים כל עודף. טובלים בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם, מכסים את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הניחו את פרוסות החצילים על ניירות אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מחממים כ -1 / 2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן קלות (בין 380 מעלות פרנהייט ל -400 מעלות פרנהייט). בעזרת מלקחיים מוסיפים למחבת שכבה אחת של חציל ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים לתבנית מרופדת במגבת נייר ומתבלים קלות במלח. חזור על הפעולה עד שכל החציל מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.כף כרבע מרוטב העגבניות לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם שכבת החציל המטוגן, חופפת מעט את הפרוסות. למעלה עם כרבע מהמוצרלה, ואז מפזרים כשליש כל אחד מהפרמזן, הפרובולון והבזיליקום. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות (רוטב, חצילים, גבינה, בזיליקום), ולאחר מכן לסיים עם רוטב הנותרים מוצרלה. לחץ את השכבות בחוזקה לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרובולוןפרובולון
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 35 עד 40 דקות. לקבלת חלק עליון חום במיוחד, הניחו את המנה מתחת לצלייה למשך דקה או שתיים רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
צילום: כריסטינה הולמס

מרכיבים

1קומץעלי בזיליקום טריים, קרועיםעלי בזיליקום טריים, קרועים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם בסגנון איטלקיפירורי לחם בסגנון איטלקי794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פלוס אחד 15 אונקיה יכול שלם סן מרזאנו שזיף עגבניותפלוס אחד 15 אונקיה יכול שלם סן מרזאנו שזיף עגבניות567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצילים בינוניים (בערך, פרוסים לתוך 1/2 אינץ ' -סיבובים עביםחצילים בינוניים (בערך, פרוסים לתוך 1/2 אינץ ' -סיבובים עבים3largesביציםביצים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דקגבינת מוצרלה טרייה, פרוסה דק2(יכול להיות או להרחיק)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים3ציפורןשום, מגורדשום, מגורד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2smallsבצל, חצוי פרוס דקבצל, חצוי פרוס דק2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אודות1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (אודות6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות גבינת פרובולון מגוררת (בערךכוסות גבינת פרובולון מגוררת (בערך2(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון2(חוֹרֶף)1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

פרמיג 'יאנה חצילים עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.