חציל פרמיגיאנה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם קמח, שום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. ציון זה הוא מוצק. פרמיג'יאנה חצילים ללא הפרמיג' יאנה!, פרמיג'יאנה חציל, ו פרמיג'יאנה חציל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים במלח ובפתיתי הפלפל האדום; מבשלים עד שהבצל רך ושקוף, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הסוכר והעגבניות ושוברים חלק מהעגבניות בעזרת כף עץ. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהעגבניות מתפרקות למדי, 10 עד 15 דקות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
תן להתקרר.
1
שים את סיבובי החצילים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מפזרים מלח משני הצדדים ולתת לשבת, על 1 שעה. שוטפים את החציל במים קרים ומייבשים היטב במגבת מטבח. (המלחת החציל מוציאה את הטעם הנוזלי והמריר, אך היא אופציונלית: דלג על שלב זה אם אין לך זמן.)
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מכניסים את הקמח לקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת מקציפים את הביצים עם החלב ומתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית מערבבים את פירורי הלחם, האורגנו והטימין ומתבלים במלח ופלפל. מחפרים כל פרוסת חציל בקמח ומנערים כל עודף. טובלים בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם, מכסים את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי
פחיות) מרק עוף דל נתרן
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כוסות שיני שום
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הניחו את פרוסות החצילים על ניירות אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מחממים כ -1 / 2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן קלות (בין 380 מעלות פרנהייט ל -400 מעלות פרנהייט). בעזרת מלקחיים מוסיפים למחבת שכבה אחת של חציל ומבשלים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים לתבנית מרופדת במגבת נייר ומתבלים קלות במלח. חזור על הפעולה עד שכל החציל מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.כף כרבע מרוטב העגבניות לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם שכבת החציל המטוגן, חופפת מעט את הפרוסות. למעלה עם כרבע מהמוצרלה, ואז מפזרים כשליש כל אחד מהפרמזן, הפרובולון והבזיליקום. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות (רוטב, חצילים, גבינה, בזיליקום), ולאחר מכן לסיים עם רוטב הנותרים מוצרלה. לחץ את השכבות בחוזקה לתוך המנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגורר
פרובולון
1 שקית תרד טרי
רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 35 עד 40 דקות. לקבלת חלק עליון חום במיוחד, הניחו את המנה מתחת לצלייה למשך דקה או שתיים רגע לפני ההגשה.
פרמיג 'יאנה חצילים עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.