פשטידת דלעת ללא אפייה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 96 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותרים אגוז מוסקט טחון, env. נוקס ג'לטין, מוכן לשימוש קרום קרקר גרהם פירורים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו לא לאפות s ' mores עוגה, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו לא לאפות עוגת חמאת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב מרוכז, קינמון, ג ' ינג ' ר ואגוז מוסקט עם מקצף עד מעורבב.
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר בינוני; בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים על אש נמוכה 2 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת חלב; מערבבים עד מעורבב. המשך לבשל 5 דקות. או עד מעט מעובה.
הסר מהחום. מערבבים בדלעת. כף לקרום.
מקררים 4 שעות או עד המשרד. למעלה כל מנה עם מנה של שוט מגניב רק לפני ההגשה.