פשטידת כבש רועה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 489 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לך טלה טחון, פטריות כפתור, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים טלה, ו פשטידת רועים טלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ביצוע תפוחי אדמה: להגדיר סיר גדול מלא במים קרים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
תוסיף מספיק מלח למים כדי שיהיה לו טעם של האוקיינוס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
3
תוסיף את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה. מבשלים עד שאתה יכול להחליק סכין ישר דרך אחד חתיכות תפוחי אדמה ללא כל כוח, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
יוצקים את תפוחי האדמה לתוך מסננת גדולה ולנער כדי לוודא שכל המים החוצה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
תן המסננת לשבת בכיור במשך 3 עד 4 דקות כדי קיטור תפוחי אדמה יבש. אם יש בבעלותך מעתיק תפוחי אדמה או טחנת מזון, לדחוף את תפוחי האדמה דרך. או, אתה יכול לדחוף את תפוחי האדמה דרך מסננת בסדר רשת עם החלק האחורי של ramekin או מצקת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
תחזיר את תפוחי האדמה לסיר שבישלת בו. מערבבים את החמאה הריכה לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את השמנת, הביצה ושמן הזית ומערבבים עם מרית גומי עד שמחית תפוחי האדמה חלקה כמשי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
בראונינג הבשר: להגדיר מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים את השמן, ולאחר מכן מוסיפים את טלה הקרקע. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכבש הוא השחמה ביסודיות.