קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

צ'או מיין עם עוף

צ'או מיין עם עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צ'או מיין עם עוף. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. מתכון זה מ טעם הבית דורש אטריות צ'או מיין, עוף מרוכז, עוף וחלב אידוי. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי האוכל הסיני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 48%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם איך לבשל יאקי-צ'או, הכלאה בין יאקיסובאן לצ' או מיין, עוף צ'או מיין, ו עוף צ'או מיין.

הוראות

1
בקערה שלבו מרקים וחלב. מערבבים פנימה עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מעבירים ל-8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 40 דקות; מערבבים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מפזרים אטריות צ ' או מיין.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צ ' או מייןאטריות צ ' או מיין
5
אופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע ואטריות פריכות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר וצ 'נין בלאן הם הבחירות המובילות שלי עבור צ' או מיין. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-320 דולר לבקבוק.
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.