קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

צדפות בגריל "סביצ'ה"

צדפות בגריל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ ליים, 4 מלפפון, צדפות ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו צדפות בגריל "סביצ'ה", סביצ'ה הדרים צלוי, ו סביצ'ה צדפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק צדפות עם 1 כף שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה, ואז חוט 4 צדפות על כל שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מתלה גריל שמן, אז צדפות גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
העברה לצלחת וקריר מעט.
5
בעוד צדפות מתקררות, חותכים קליפה, כולל פיתה לבן, מכתום עם סכין חיתוך חדה, ואז חותכים קטעים חופשיים ממברנות. חותכים בצפיפות מספיק מקטעים כדי למדוד 1/4 כוס ולהעביר לקערה גדולה (עתודה שנותרה כתומה לשימוש אחר). מערבבים מיץ ליים, מלפפון, שאלוט, jalapeño (לפי הטעם), הנותרים 2 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
כאשר הצדפות קרירות מספיק כדי להתמודד, חציית חצייה כל (רבע אם גדול), ולאחר מכן להוסיף תערובת מלפפון, זורק לשלב. להשרות, מכוסה ומקורר, עד קר, לפחות 1 שעה. ממש לפני ההגשה, מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1
* אם אתה עושה את כל התפריט באמצעות גריל פחם, גחלים צריך להיות מתחדש לפני שאתה גריל סטייקים ופלפלים. במקום לצלות את הצדפות, אתה יכול לבשל אותם במחבת גריל חם קל משומן היטב מתובל היטב, חשוף.* צדפות מבושלות ניתן להשרות עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו