צדפות ים מחבת
צדפות ים מחבת דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, מלח, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 11 אוהדים. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צדפות ים מחבת, ו כרוב ניצני מחבת עם בייקון ושרי ומסר LODGE SKILLET & COOKBOOK (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי לחם ומלח בשקית פלסטיק גדולה resealable.
להוסיף צדפות, כמה בכל פעם, וללחוץ למעיל. חזור עם הצדפות שנותרו.
ממיסים חמאה בשמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; צדפות ומטגנים עד להשחמה ואטום, 1 1/2 עד 2 דקות לכל צד.
להעביר צדפות לצלחת ולהתחמם.
מערבבים יין, מיץ לימון, פטרוזיליה ושום למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה, על 5 דקות.
יוצקים רוטב לימון-יין על צדפות לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.