קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

צדפות ממולאות נקניק ועשב

צדפות ממולאות נקניק ועשב
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 81 קלוריות. אם יש לכם יין, סלרי חתוך לקוביות קטנות, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פטריות ממולאות עשבי תיבול עם נקניק, עשבי תיבול ונקניק-פלפלים ממולאים, ו לינגוויני עם מרק עשב וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת מטגן על אש גבוהה, מוסיפים את השמן ומניחים לחום. לאחר מכן מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים במשך 2 דקות, תוך ערבוב לאורך כל התהליך. לאחר מכן, מוסיפים את סלרי ובצל, שוב בישול במשך 2 דקות. ואז מתפיחים את התבנית עם היין. לאחר מכן, מוסיפים את מיץ הלימון, ולאחר מכן את צדפות, פירורי לחם ופטרוזיליה. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום. לאחר מכן, דברים צדפה צדפות רופף עם המילוי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מכניסים לתנור ומבשלים 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
במהלך הבישול מכינים את הרוטב. בקערה מקציפים יחד את החמאה והרוטב החם, מערבבים היטב. לאחר בישול הצדפות מסיימים ברוטב החמאה המוכן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה