צדפות קלויות בבירה עם רוטב חריף תוצרת בית
עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו רוטב ספגטי לא קונה רוטב בצנצנת כאשר אתה יכול להפוך את הבית עשה בקלות, ועם רק כמה מרכיבים, תוצרת בית פירט Fettucine ורוטב אלפרדו בריא, ו סלט עוף טורקי עם רוטב יוגורט Cacik תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F ומניחים תבנית אפייה גדולה במרכז התנור.
יוצקים 2 בקבוקי בירה בקערה גדולה, מוסיפים את המגבות ומשרים אותם עד רווי לחלוטין, לסחוט קלות יבש.
כאשר המחבת חמה מאוד, בזהירות להוסיף את בקבוק הבירה שנותר ואת הצדפות בשכבה אחת. מתבלים במלח ופלפל, מכסים אותם במגבות רטובות וצולים בתנור במשך 8 עד 10 דקות, או עד שכל הצדפות נפתחות, משליכים כל מה שלא.
מגישים, עם רוטב חריף תוצרת בית בצד.
לטאטא יחד את כל החומרים בקערה קטנה.