צלי חזיר ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 11 מנות.83 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 131 גרם חלבון, 154 גרם שומן, ובסך הכל של 2454 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו פטריות, בצל, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 85%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: צלי חזיר ותפוחי אדמה, צלי חזיר ותפוחי אדמה מתוקים, ו ירך חזיר צלוי ותפוחי אדמה.
מוסיפים את השומר לאחד החלציים (השני מיועד למתכון לסיר צ ' ילי ירוק חזיר ופובלנו, המתכון הבא). ערמו את הדבק בטעם הבצל באופן שווה על חלצי החזיר. צולים את הבשר 1 שעה.
תנו לבשר לנוח, ואז חצבו והגישו עם תפוחי אדמה וטפטפות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מצננים את יתרת החלציים, מכסים בניילון ושומרים לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
10
מגישים עם פטריות שמנת מתכון כרוב כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כרוב
11
גזע ופורסים או קוצצים גס את תערובת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבות
12
מחממים את שמן הזית הבתולי, 4 סיבובים של התבנית, על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מוסיפים את הפטריות למחבת ומשחימים 10 דקות, ואז מוסיפים פנימה את השום, הטימין והמרווה, מערבבים 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את הקייל ומבשלים עד שהוא פשוט נבול. מתבלים במלח, פלפל וכמה סורגי אגוז מוסקט. מערבבים עוד כמה דקות, ואז מוסיפים את המרסלה ומצמצמים את הנוזל בחצי, עוד דקה או
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
כרוב
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוסיפים את השמנת לפטריות שבתבנית ומנמיכים את האש, נותנים לטעמים לשלב כמה דקות והשמנת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מגישים את מנת הפטריות המעוטרת בכמה סורגי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשה
16
צרבו את פלפלי הפובלאנו בכל מקום על ידי הנחת הפלפלים על מבערי הכיריים או מתחת לצלייה חמה עד שהם שחורים, הופכים לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
17
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון כדי לאדות אותם כשהם מתקררים. משפשפים את הקליפות מהפובלנוס והג ' לפנוס במגבת נייר או מקלפים ביד, ואז זורעים את הפלפלים וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
גבינת חלב פרה מיושנת
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי בתנור הולנדי בגודל בינוני על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומזיעים 10 דקות ואז מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים 10 דקות נוספות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Tomatillos
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
19
מניחים את תערובת הבצל-עגבניות המבושלת במעבד מזון עם כוסברה, כמון, דבש ופירה.
מרכיבים שתצטרך
Tomatillos
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
20
מוסיפים את המחית חזרה לתנור ההולנדי, ואז מערבבים פנימה את הפלפלים הקצוצים וציר העוף. הביאו את התערובת לרתיחה, הפחיתו את האש לנמוכה כדי שהטעמים יתאחדו. פורסים וקוצצים דק את החזיר המבושל ומערבבים לצ ' ילי. כשהמרק חוזר לבועה, מכבים את הכיריים, מצננים לחלוטין ומאחסנים לארוחה מקדימה.
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1
מניחים בסיר מכוסה על אש בינונית ומבשלים עד שהחזיר מגיע לבועה, מערבבים פנימה מיץ של 1 ליים ומכבים את האש. פורסים את יתרת הליים ל טריזים ומגישים לצד הצ ' ילי.