קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

צלי חזיר ותפוחי אדמה

צלי חזיר ותפוחי אדמה
צלי חזיר ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 11 מנות.83 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 131 גרם חלבון, 154 גרם שומן, ובסך הכל של 2454 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו פטריות, בצל, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 85%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: צלי חזיר ותפוחי אדמה, צלי חזיר ותפוחי אדמה מתוקים, ו ירך חזיר צלוי ותפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
משפשפים את החלציים בשמן זית כתית מעולה והרבה מלח ופלפל גס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
שלב את הבצל עם השום, הצ ' ילה, הרוזמרין והטימין, ואז התלבש עם שמן זית כתית מעולה ומלח ופלפל. מסדרים מצע תפוחי אדמה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מניחים את חלצי החזיר מעל תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
מוסיפים את השומר לאחד החלציים (השני מיועד למתכון לסיר צ ' ילי ירוק חזיר ופובלנו, המתכון הבא). ערמו את הדבק בטעם הבצל באופן שווה על חלצי החזיר. צולים את הבשר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
יוצקים את היין באופן שווה סביב התבנית, ואז מנערים את התבנית כדי לשחרר את תפוחי האדמה או משתמשים בכף כדי לערבב אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את החזיר חזרה לתנור וצולים עוד 25 דקות בערך, עד שמדחום המוחדר לחלציים קורא 160 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תנו לבשר לנוח, ואז חצבו והגישו עם תפוחי אדמה וטפטפות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מצננים את יתרת החלציים, מכסים בניילון ושומרים לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
10
מגישים עם פטריות שמנת מתכון כרוב כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כרובכרוב
11
גזע ופורסים או קוצצים גס את תערובת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
12
מחממים את שמן הזית הבתולי, 4 סיבובים של התבנית, על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מוסיפים את הפטריות למחבת ומשחימים 10 דקות, ואז מוסיפים פנימה את השום, הטימין והמרווה, מערבבים 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את הקייל ומבשלים עד שהוא פשוט נבול. מתבלים במלח, פלפל וכמה סורגי אגוז מוסקט. מערבבים עוד כמה דקות, ואז מוסיפים את המרסלה ומצמצמים את הנוזל בחצי, עוד דקה או
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כרובכרוב
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוסיפים את השמנת לפטריות שבתבנית ומנמיכים את האש, נותנים לטעמים לשלב כמה דקות והשמנת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מגישים את מנת הפטריות המעוטרת בכמה סורגי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
16
צרבו את פלפלי הפובלאנו בכל מקום על ידי הנחת הפלפלים על מבערי הכיריים או מתחת לצלייה חמה עד שהם שחורים, הופכים לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
17
מניחים את הפלפלים החרוכים בקערה ומכסים בניילון כדי לאדות אותם כשהם מתקררים. משפשפים את הקליפות מהפובלנוס והג ' לפנוס במגבת נייר או מקלפים ביד, ואז זורעים את הפלפלים וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
בינתיים מחממים את שמן הזית הבתולי בתנור הולנדי בגודל בינוני על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומזיעים 10 דקות ואז מוסיפים את השום והעגבניות ומבשלים 10 דקות נוספות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
TomatillosTomatillos
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
19
מניחים את תערובת הבצל-עגבניות המבושלת במעבד מזון עם כוסברה, כמון, דבש ופירה.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
20
מוסיפים את המחית חזרה לתנור ההולנדי, ואז מערבבים פנימה את הפלפלים הקצוצים וציר העוף. הביאו את התערובת לרתיחה, הפחיתו את האש לנמוכה כדי שהטעמים יתאחדו. פורסים וקוצצים דק את החזיר המבושל ומערבבים לצ ' ילי. כשהמרק חוזר לבועה, מכבים את הכיריים, מצננים לחלוטין ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
חזיר מבושלחזיר מבושל
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1
מניחים בסיר מכוסה על אש בינונית ומבשלים עד שהחזיר מגיע לבועה, מערבבים פנימה מיץ של 1 ליים ומכבים את האש. פורסים את יתרת הליים ל טריזים ומגישים לצד הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לפולנטה הגבינה: בסיר בינוני מביאים לרתיחה את ציר העוף והחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
פולנטהפולנטה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מקציפים פנימה את הפולנטה, מערבבים עד שהפולנטה פשוט מושכת מצד הסיר. מערבבים פנימה את גבינת המנצ ' גו ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן או ציר עוףיין לבן או ציר עוף4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1פלפל צ'ילה פרזנו אדוםפלפל צ'ילה פרזנו אדום1קומץעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר מבושל, קצוץ דקבשר חזיר מבושל, קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאודות קרםאודות קרם2(יכול להיות או להרחיק)זרעי שומר או אבקהזרעי שומר או אבקה2(חוֹרֶף)פרוס דק מאוד עלי מרווה טרייםפרוס דק מאוד עלי מרווה טריים2(חוֹרֶף)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2(חוֹרֶף)עלי טימין טריים, קצוציםעלי טימין טריים, קצוצים3ציפורן גדולהשום, פרוס דק או קצוץ דקשום, פרוס דק או קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ או פרוסשום, קצוץ או פרוס4ציפורןשום, פרוס דק או קצוץ דקשום, פרוס דק או קצוץ דק2(יכול להיות או להרחיק)כמון טחון, חצי כף ידכמון טחון, חצי כף יד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2פלפלים חלפיניופלפלים חלפיניו1צרור כרוב שחור, lacinato או קייל דינוזאור, שטף, מופשט וגרוס או קצוץצרור כרוב שחור, lacinato או קייל דינוזאור, שטף, מופשט וגרוס או קצוץ2לייםליים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מנצ'גו גרוסהגבינת מנצ'גו גרוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעל יין מרסלהעל יין מרסלה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות מעורבות, ניגב נקי (מומלץ: שיטאקה, פורצ'יני, קרמיני)פטריות מעורבות, ניגב נקי (מומלץ: שיטאקה, פורצ'יני, קרמיני)6ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולה, לטיפטוף ליברלישמן זית כתית מעולה, לטיפטוף ליברלי2בצל, קצוץבצל, קצוץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דק מאודבצל, קצוץ דק מאוד6ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת פקורינו מגורדת טרייהגבינת פקורינו מגורדת טרייה4largesפלפלים poblanoפלפלים poblano2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולנטה לבישול מהירפולנטה לבישול מהיר2kgsחלציים חזיר ללא עצמותחלציים חזיר ללא עצמות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה, חצויתפוחי אדמה, חצוי6ריבס, קצוץ טרי או קפואהגשה הצעה: מגישים עם פולנטה גבינה או טורטיות חמות, צ'יפס לטבילה, עטיפה או הטבעההגשה הצעה: מגישים עם פולנטה גבינה או טורטיות חמות, צ'יפס לטבילה, עטיפה או הטבעה3עד 4 ענפי רוזמרין טריים, מחטים מופשטות וקצוצות דקעד 4 ענפי רוזמרין טריים, מחטים מופשטות וקצוצות דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח יםמלח ים12tomatillos, קלופים וקצוציםtomatillos, קלופים וקצוצים