קושיקשה
מוכן ב51 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

צלע חזיר סואי

צלע חזיר סואי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את בשר צלע חזיר סואי. מתכון ללא חלב זה מגיש 6 ומחירו 1.35$ למנה . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -19 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 210 קלוריות . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 51 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 35 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, פטריות, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 71% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בשר צלע חזיר סואי , בשר צלע חזיר סואי , וצלע חזיר סואי .

הוראות

1
חותכים שומן מבשר חזיר, חתוך לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת
2
מערבבים קמח וחזיר בשקית ניתנת לסגירה חוזרת, אוטמים ומנערים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מעטפה תערובת מטבל פייסטה ראנץ'1 מעטפה תערובת מטבל פייסטה ראנץ'
4 פרוסות דקות סלמי קשה, מחוספס4 פרוסות דקות סלמי קשה, מחוספס
2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת
3
מחממים 1 כף שמן במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קפוא תערובת ירקות מוקפצים, מופשרפלפל קפוא תערובת ירקות מוקפצים, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
4
מוסיפים בשר חזיר, מבשלים 3 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת
5
מוציאים מהמחבת ושומרים חם.
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
6
מחממים את יתרת כף השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קפוא תערובת ירקות מוקפצים, מופשרפלפל קפוא תערובת ירקות מוקפצים, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
7
הוסף בוק צ'וי, סלרי, פלפל אדום, פטריות, ערמוני מים ושום; מטגנים תוך ערבוב במשך 3 דקות. בקערה משלבים מרק עוף, רוטב סויה, עמילן תירס, שרי וג'ינג'ר. מערבבים היטב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
12 חבילות (16 אונקיות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות (16 אונקיות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
1 פלפל ג'לפנו, גבעול, זרע (אם אתה אוהב את זה חם כולל את הזרעים) וטחון1 פלפל ג'לפנו, גבעול, זרע (אם אתה אוהב את זה חם כולל את הזרעים) וטחון
עמילן תירסעמילן תירס
1 פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
עם מרק שום צלוי, לא מדוללעם מרק שום צלוי, לא מדולל
10 עד 12 ירכי עוף ללא עצמות (בערך10 עד 12 ירכי עוף ללא עצמות (בערך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
3 תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות3 תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 טורטיות תירס כחול, קצוצות גס2 טורטיות תירס כחול, קצוצות גס
אגסים אסייתים, 3 כל אחד, שטופיםאגסים אסייתים, 3 כל אחד, שטופים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
טופו מוצק, מפורקטופו מוצק, מפורק
8
מערבבים את תערובת החזיר והמרק במחבת, מבשלים דקה אחת או עד שהתערובת סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את Argyle Reserve פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator