המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה, צלעות חזיר צלויות עם רוטב ברביקיו חריף, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב אספרסו ברביקיו.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים צלעות על תבנית אפייה גדולה, מרופדת בנייר כסף ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מניחים בתנור לצלות עד שהשומן מתחיל לדקלם וצלעות מתרככות, 1 1/2 עד 2 שעות. בינתיים, להניח שני גיליונות 12 על ידי 24 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה על השיש ולקפל את הקצוות שלהם בחוזקה יחד כדי ליצור גיליון אחד גדול.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר צלעות מהתנור והנח אותן על גבי נייר הכסף. החזירו אותם לסדין אפייה עם נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים מיץ תפוזים ובירה על גבי הצלעות, ואז לקפל לסכל ולאטום בחוזקה כדי ליצור חבילה סגורה. חזור לתנור ולהמשיך לבשל עד הצלעות מכרז לחלוטין, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בעוד הצלעות מתבשלות, להכין את הרוטב על ידי שילוב קטשופ, רסק עגבניות, מיץ תפוזים, מיץ ליים, דבש, כמון, שום, כוסברה, פטרוזיליה, אורגנו, ובצל במעבד מזון מיזוג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
דגני קריפיקס, מרוסקים
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
7
העברה לסיר בינוני על חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים, ערבוב מעת לעת, עד מעובה מעט מופחת, על 10 דקות. שמור.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם, ומשאירים שטח ללא חום ישיר. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
הסר צלעות מהתנור. להשליך נוזל, בנדיבות לצחצח צלעות עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מעבירים לגריל ומבשלים עד burnished ודביק, 15 עד 20 דקות יותר, מרפרף חצי דרך.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
11
הסר מן הגריל לשרת עם רוטב נוסף בצד, כגון תפוחי אדמה קובניים מרוסקים.