צלעות חזיר ברביקיו
צלעות חזיר ברביקיו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 7 מנות. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חומץ סיידר, פלפל טחון, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, צלעות חזיר בטעם דובדבן-ברביקיו, ו צלעות חזיר ברביקיו בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות שבבי עץ במים 1 שעה.
מחממים גריל לחום בינוני גבוה באמצעות שני המבערים. לאחר ההתחממות מראש, כבה את המבער השמאלי (השאר את המבער הימני דולק).
מניחים שבבי עץ על אלמנט חום בצד ימין.
מניחים מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית על אלמנט חום בצד שמאל (לא מחומם).
יוצקים 2 כוסות מים במחבת.
שלב פפריקה מתוקה ו 5 מרכיבים הבאים (באמצעות זרעי סלרי) בקערה קטנה. מערבבים בשמן, חומץ ושום כדי ליצור משחה. לשטוף ולטפוח על צלעות יבשות. אם תרצה, להסיר קרום דק מהחלק האחורי של הצלעות על ידי חיתוך לתוכו עם סכין ולאחר מכן מושך אותו. (זה יגרום צלעות יותר רך.)
מפזרים את שני הצדדים של צלעות עם מלח; לשפשף עם משחה תבלין. מתלה מעיל גריל עם ספריי בישול; מקום על גריל.
מניחים צלעות, צדדים בשרניים למטה, על מתלה גריל מעל חום ישיר; כיסוי וגריל 10 דקות. הפוך צלעות מעל, ולהעביר אותם על חום עקיף, כיסוי מבער שמאלי. כיסוי וגריל 20 דקות.
הסר צלעות מגריל; לעטוף בנייר כסף כבד חובה.
מניחים צלעות עטופות בנייר כסף על תבנית אפייה; אופים ב 250 במשך 2 שעות או עד הבשר מתחיל למשוך מן העצם.
תן לצלעות לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
צלעות חזיר עובד ממש טוב עם פינו נואר, שיראז, ו Zinfandel. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. ה-Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 58 דולר לבקבוק.
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.