קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צלעות חזיר ברביקיו איטלקיות

צלעות חזיר ברביקיו איטלקיות
המתכון של ברביקיו בשר חזיר איטלקי מוכן תוך כ-40 דקות והוא בהחלט אופציה מצוינת ללא גלוטן וללא חלב לחובבי אוכל ים תיכוני. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 37 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 396 קלוריות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 88 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר ברביקיו עם רוטב קרולינה BBQ , צלעות חזיר ברביקיו , וצלעות חזיר מנגל דבש .

הוראות

1
מערבבים את החומץ הבלסמי, הקטשופ, הסוכר החום, השום, רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז'ון, 1/2 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל שחור יחד בסיר על אש בינונית-נמוכה; מבשלים את הרוטב ברתיחה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש ומניחים ל-5 דקות.
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני ומשמנים קלות את הרשת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מתבלים את שני הצדדים של צלעות החזיר במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
5
מברישים את הצלעות ברוטב מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מבשלים את צלעות החזיר על הגריל שחומם מראש עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז, כ-5 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח 3 דקות לפני ההגשה עם יתרת הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרימאר אסטייט דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-48 דולר.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.