צלעות חזיר עם עגבניות בורבון
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? צלעות חזיר עם עגבניות בורבון יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 31 גרם חלבון, 15 גרם שומן ובסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה משרת 4. גשו לסופר וקנו שום, צלעות חזיר, עגבניות שרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 68%. נסו צלעות חזיר בברביקיו בורבון, צלעות חזיר מזוגגות בורבון וצלעות חזיר עם רוטב בורבון-אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים צלעות חזיר במלח ופלפל שחור.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים צלעות חזיר בשמן חם עד שהם כמעט מוכנים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מוציאים את צלעות החזיר לצלחת, שומרים את השמן והטפטופים במחבת.
יוצקים 1 כפית שמן זית לטפטופים השמורים ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים ומערבבים בצל בתערובת השמן עד לשקיפות, כ-5 דקות. מערבבים שום לתוך בצל; מבשלים ומערבבים עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מוציאים את תערובת הבצל לקערה.
יוצקים את 1 כפית השמן הנותרת למחבת ומגבירים את החום לבינוני-גבוהה.
מוסיפים את העגבניות לשמן ומבשלים עד שהם נצרבים מכל הצדדים והקליפות מתחילות להיסדק, כ-10 דקות.
מפזרים סוכר חום על העגבניות; לְרַגֵשׁ.
יוצקים בורבון על העגבניות; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שחלק מהאלכוהול מתאדה, כ-2 דקות.
מוסיפים לעגבניות תערובת בצל ומרק בקר; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי והעגבניות רכות, כ-5 דקות.
מחזירים את צלעות החזיר והמיצים למחבת, מבשלים עד שהם כבר לא ורודים במרכז, כ-3 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
מגישים מנה זרועה פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את Weinert Cavas de Weinert. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.