קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

צלעות טלה מפתח ליים עם גזר מזוגג

צלעות טלה מפתח ליים עם גזר מזוגג
צלעות טלה מפתח ליים עם גזר מזוגג הוא מתכון ללא גלוטן וידידותי ל-fodmap עם 4 מנות. תמורת 89 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-7 גרם שומן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג הפסחא. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש סוכר, מיץ ליים, מרק עוף ומלח כשר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 51%. נסו לחם קי ליים מזוגג, צלעות חזיר מזוגגות סיידר עם גזר וסופגניות פאי קי ליים אפויות {מסיבת בלוג קי ליים} (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את הסוכר עם 1 כף מים בסיר בינוני ומבשלים על אש בינונית, מערבבים את המחבת מדי פעם, עד שנוצר קרמל זהוב, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את מיץ הליים, מביאים לרתיחה ומניחים לסוכר להימס לתוך הרוטב עד לצמצום בחצי, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים את המרק ומרתיחים עד לצמצום ל-2/3 כוס, כ-3 דקות. מתבלים ב-1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס. מאדים את הגזר במדף מכוסה מעל מים רותחים עד שהם רכים, כ-15 דקות. מערבבים יחד 3 כפות מגסטריק הליים ו-1/4 כפית כל מלח ופלפל. זורקים את הגזר עם 1 כף מהחמאה, הגסטריק המתובל והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מערבבים יחד את הכוסברה עם 1 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. משפשפים את תערובת התבלינים באופן שווה על הטלה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
ממיסים את 1 כף החמאה הנותרת במחבת גדולה וכבדה ועמידה בתנור על אש בינונית עד שהיא חמה. צורבים את הטלה משני צדדים עד להשחמה, כ-2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהכבש בינוני, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
הניחו לכבש לעמוד 10 דקות לפני ההגשה עם הגזר והקיבה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)