קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

צלעות כבש בגריל עם סלט יווני

צלעות כבש בגריל עם סלט יווני
מתכון צלעות כבש בגריל עם סלט יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מלפפון, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. עם כפית נסו צלעות כבש בגריל יווני עם עגבניות, מלפפון וסלט זית Kalamatan, צלעות כבש בגריל בסגנון יווני, ו צלעות כבש עם סלט קוסקוס יווני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל גז על גבוה, מכוסה, במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום בינוני. צלעות כבש טחון יבש עם מגבות נייר ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל, מפנה פעם אחת, עד מבושל כדי doneness הרצוי, 8 עד 10 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר צלעות מגריל, אוהל עם רדיד ולתת לנוח על קרש חיתוך או צלחת במשך 5 דקות.
3
בעוד צלעות כבש מתבשלות, לזרוק ירקות, עגבניות, מלפפון, זיתים, בצל, שמן ומיץ לימון בקערה גדולה. מחלקים סלט בין 4 צלחות. למעלה כל צלחת עם קוצצים, מפזרים סלט עם גבינה אורגנו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך