צלעות כבש מתובלות
אם יש לכם יוגורט חלב מלא, זרעי שומר, צ'ילי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. נסו צלעות כבש מתובלות, צלעות כבש מתובלות, ו צלעות כבש מתובלות מרוקאיות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים במחבת קטנה. מערבבים על חום בינוני עד תבלינים הם ארומטיים מעט כהה יותר בצבע, על 3 דקות.
מעביר תבלינים לקערה וקריר. טוחנים תבלינים לאבקה גסה בטחנת תבלינים.
שלב תבלינים, יוגורט וג ' ינג ' ר ב 11 x 7 x 2 אינץ צלחת אפיית זכוכית.
מוסיפים צלעות כבש ופונים למעיל בתערובת.
מטאטא Preheat. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר. סדר צלעות על תבנית אפייה. כבש צלייה כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
להעביר 2 צלעות כבש לכל אחד 4 צלחות. בצל אדום כבוש סחוט כפית לצד כל; מקשטים עם ענפי מנטה.