קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צלעות עגל בגריל עם ירקות

צלעות עגל בגריל עם ירקות
זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, ירקות סלט d, מיץ לימון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות עגל בגריל עם לימון ופטרוזיליה, צלעות עגל בגריל ברוטב עגבניות פרושוטו, ו צלעות עגל בגריל עם סלט ארוגולן ובזיליקום.

הוראות

1
שלב 1 מיץ לימון כף, שמן, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פלפלפלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים סלט ירקות, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
3
שלב הנותרים 1 מיץ לימון כף, נשאר 1/4 כפית פלפל, אבקת שום, רוזמרין בקערה; לשפשף תערובת על עגל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
מיץ לימוןמיץ לימון
רוזמריןרוזמרין
פלפלפלפל
עגלעגל
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים חמות (400 עד 500).
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מניחים עגל על מתלה; גריל, מכוסה, 3 עד 4 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מגישים עגל על גבי תערובת ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
עגלעגל