קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

צרפתית בהבזק: דג חרב Paillard עם סלט הדר

צרפתית בהבזק: דג חרב Paillard עם סלט הדר
המתכון צרפתית בהבזק: דג חרב Paillard עם סלט הדר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פלפל סדוק טרי, תפוז דם, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צרפתית בהבזק: דיז'ון חזיר Paillard עם תרד וסלט פרחים, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: אבטיח, ארוגולה, סלט שברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העור את פילה דגים, ופרפר אותם.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
2
מניחים כל פילה בין 2 יריעות גדולות של ניילון נצמד, ודגים פאונד בין 1/4-ו 1/2 אינץ דק עם מערוך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
3
מניחים דגים בתבנית אפייה עם 1/4 כוס שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. מחממים לחץ פניני או לחץ גריל דו צדדי להגדרת החום הגבוהה ביותר שלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
תפוז גרידה ושמורה. תפוז פלח ואשכוליות. לסחוט מיץ ממה שנשאר מתפוז ושמורה. מטילים סגמנטים כתומים ואשכוליות עם תרד וסלט ארוגולה, זיתים שחורים ושומר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחוריםזיתים שחורים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
5
לטאטא יחד מיץ תפוזים גרידה, מיץ לימון, נשאר 1/4 כוס שמן זית, ומלח ופלפל עד emulsified. לזרוק סלט עם רוטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
לאחר העיתונות גריל חם, דג גריל, פילה אחד בכל פעם, עד דגים הוא אטום, ורק מתחיל צבע, על 1 דקה. להפריש, ולחזור עם פילה דגים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
חותכים שן שום לשניים, ובעוד דגים חמים, לשפשף כל פילה בעדינות רבה עם קצה לחתוך של שן שום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
מניחים דגים על מגש גדול העליון עם סלט.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק