קארי ס. פורבס . Gingerlemongirl.com: 30 ימים ללא גלוטן ארוחות מהירות וקלות: יום 14-שפמנון מושחר של אשלי עם ירקות מוקפצים
קארי ס. פורבס . Gingerlemongirl.com: 30 ימים ללא גלוטן ארוחות מהירות וקלות: יום 14-שפמנון מושחר של אשלי עם ירקות מוקפצים נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 17 מנות. עם 1001 קלוריות, 151 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אבקת בצל, שפמנון מושחר, שפמנון מושחר של יום-אשלי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קארי ס. פורבס . Gingerlemongirl.com: סלט סרדין ללא גלוטן-על ידי ואלרי של העיר, קארי ס. פורבס . Gingerlemongirl.com מאפינס אוכמניות טריות (ללא גלוטן, ללא קזאין), ו קארי ס. פורבס . Gingerlemongirl.com: Cafe Atlantic 's Upded Parmesan Flounder and Kate' s Corn and Quinoa Salad.
הוראות
זו מנה שבעלי ואני נהנים ממנה לעתים קרובות. אנו מוצאים כי הירוקים המתוקים מספקים איזון מושלם לדגים המתובלים. אנחנו אוהבים שלנו מתובל למדי, אבל אם אתה אוהב פחות חום פשוט להשמיט או טון למטה את כמות פלפל קאיין אתה כולל תיבול מושחר שלך. אתה יכול גם לשרת את זה עם צד של שאריות דגנים ללא גלוטן (אני ממליץ אורז בסמטי חום) לארוחה מילוי יותר.בצד הערה: שפמנון הוא הסתכל לעתים קרובות למטה כמו מזין תחתון מלוכלך, אבל שפמנון שגדל בחווה בארה " ב הוא בר קיימא לסביבה, בריא, טעים, ובמחיר סביר. הפילה הדק גם לבשל מהר מאוד, מה שהופך שפמנון אפשרות ארוחת ערב מהירה מושלמת. אבל, אם אתה לא אוהד של שפמנון פילה דק אחר של דגים לבנים ניתן להשתמש במקום.עבור הדגים:1 גדול (6-8oz) פילה דגים עבור כל אדם 1/2 עד 2 כפיות תיבול מושחר לפילה (ראה מתכון להלן)תיבול OilBlackened זית (מספיק עבור 3-4 מנות): כפית פלפל קאיין (יותר אם אתה רוצה את זה חם חם חם)1 כפית אוורגנו כפית אבקת פפריקה כורכום 1 כפית אבקת כפית אבקת צ ' ילי כפית כפית כפית כפית כפית אבקת פלפל שחור כפית כפית כפית כפית כפית כפית אבקת בצל כפית כפית כפית כפית כפית כפית כפית מלח שחור
טפטפו קלות את הפילה בשמן זית; ודאו שכולם מצופים קלות.
מפזרים כ 1 כפית תיבול על כל צד של הפילה ולשפשף אותו בעדינות.
שים את הפילה בשכבה אחת בתבנית אפייה. מבשלים בתנור שחומם מראש ל 500 מעלות במשך 5 דקות. להפחית את החום ל 300 מעלות לבשל 10-15 דקות נוספות עד הפילה הם המשרד פתית בקלות.ההערות של קארי: אני אוהב להכין תבלינים תוצרת בית! זה לא רק חסכוני וידידותי לסביבה (לא אריזה נוספת לזרוק), אתה יודע שזה ללא גלוטן ובטוח לאכול! כדי להפוך את זה ארוחה סופר מהירה, להפוך את התיבול מראש, לשמור אותו במיכל אטום במזווה שלך וזה יהיה מוכן באופן מיידי עבור הדגים שלך במהלך שעות השבוע hustle וההמולה! בעוד הדג אופה להכין את הירוקים המתוקים: 2 חופנים גדולים של ירקות לאדם (chard שוויצרי, כרוב ותרד הם כל האפשרויות הטובות), לחתוך לרצועות 1 אינץ בצל מתוק גדול (כגון Vidalia) לאדם, פרוס לתוך חצי moons1 שן שום גדול לאדם, minced1 כף צימוקים לאדם (אופציונלי) שמן זית ופלפל לפי הטעם
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים מספיק שמן זית כדי לייפות קלות את המחבת.
מוסיפים את הבצלים למחבת ומטוגנים עד שהם שקופים ומתחילים להשחים מעט.
מוסיפים את הירוקים למחבת ומטגנים כמה דקות עד שהם מתחילים לנבול.
מוסיפים את השום והצימוקים (אם משתמשים) ומטגנים עוד 2-3 דקות עד שהירוקים רכים מאוד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו