קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

קוגל עם אטריות אבריקוס

קוגל עם אטריות אבריקוס
מתכון זה מ טעם הבית דורש רסק תפוחים, שמנת, סוכר חום וחלב אידוי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קוגל עם אטריות אבריקוס, קוגל עם אטריות אבריקוס, ו קוגל עם אטריות אבריקוס.

הוראות

1
בקערה מקציפים גבינת שמנת וסוכרים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מוסיפים את תשעת המרכיבים הבאים; מערבבים היטב.
3
מוסיפים פטוצ ' יני; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
4
יוצקים לתוך 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם ריבה; לחתוך דרך אטריות תערובת עם סכין כדי מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
בקערה שלבו את חמשת מרכיבי הציפוי הראשונים; מפזרים חמאה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
מפזרים ציפוי מעל קוגל.
7
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 60-70 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

מרכיבים

1886 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנקטר משמשנקטר משמש1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי משמש, מחוממיםשימורי משמש, מחוממים55אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז2(חוֹרֶף)חמאה, נמסהחמאה, נמסה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטוצ'יני, מבושל ומנוקזפטוצ'יני, מבושל ומנוקז14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קורנפלקס, מרוסקקורנפלקס, מרוסק12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1886 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתחליף ביצהתחליף ביצה2566 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מתאדה נטול שומןחלב מתאדה נטול שומן11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת מופחתת שומן שמנת גבינהחבילת מופחתת שומן שמנת גבינה1736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה מופחתת שומןשמנת חמוצה מופחתת שומן1236 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקpart-גבינת ריקוטה דל שומןpart-גבינת ריקוטה דל שומן50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)רסק תפוחים לא ממותקרסק תפוחים לא ממותק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.