מתכון זה מ טעם הבית דורש רסק תפוחים, שמנת, סוכר חום וחלב אידוי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קוגל עם אטריות אבריקוס, קוגל עם אטריות אבריקוס, ו קוגל עם אטריות אבריקוס.
הוראות
1
בקערה מקציפים גבינת שמנת וסוכרים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafers
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מוסיפים את תשעת המרכיבים הבאים; מערבבים היטב.
3
מוסיפים פטוצ ' יני; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
4
יוצקים לתוך 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם ריבה; לחתוך דרך אטריות תערובת עם סכין כדי מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ריבה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.