אם יש לכם דלעת סקווש, ג'ינג'ר שורש בגודל האגודל, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני, קומקום כבש, ו Hotpot Ratatouille.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני, lidded.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את הג ' ינג ' ר ושום, ולאחר מכן מוקפץ במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
מוסיפים את הסקווש, רוטב סויה, סוכר ומניה. כיסוי, ואז מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
סכין קילוף
1 כף גדושה פלפל לבן
ליקוריץ צהוב וירוק
4
הסר את המכסה, להוסיף את השעועית הירוקה, ואז לבשל 3 דקות יותר עד הדלעת שעועית במכרז. מערבבים את בצל האביב דרך ברגע האחרון, ואז מפזרים כוסברה ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
שעועית ירוקה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
סכין קילוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הבומונט הופ מרגריט צ ' נין בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.