קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

קוק או וין

קוק או וין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את קוק או וין. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 678 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. אם יש לכם יין בורדו, טימין, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לעקוב אחר זה המנה העיקרית עם עוגות שוקולד צ'יפס מנטה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטה קוק או ריזלינג.

הוראות

1
במחבת גדולה וכבדה או בתנור הולנדי מטגנים את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. מצפים נתחי עוף בקמח, מלח ופלפל. עוף חום בשומן בייקון חם משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מוסיפים שום, בצל, פטריות וגזר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
קולים 2 דקות לריכוך.
5
יוצקים קוניאק לכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
6
מסירים את התבנית מהאש, יוצקים פנימה קוניאק, פלמבה על ידי הדלקת גפרור ארוך ומחזיקים אותו ממש מעל הסיר, מדליקים את האדים. הברנדי יתלקח והלהבות ישרפו בתוך 1 דקה. כאשר הלהבות גוועות, מחזירים את התבנית לאש ומערבבים בהדרגה את היין והמרק. כשהיין מעורבב היטב מוסיפים את עשבי התיבול. מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הסר את המכסה והמשיך להתבשל במשך 15 דקות כדי לאפשר לרוטב להפחית מעט. מומלץ להוסיף 1 כף רסק עגבניות או עמילן תירס כדי לסייע בתהליך העיבוי.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
להגשה, מעל את העוף והירקות עם בייקון מפורר שמור ופטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו פלר האוט גאוסנס בורדו סופריור עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שאטו פלר הוט גאוסנס בורדו סופריור
שאטו פלר הוט גאוסנס בורדו סופריור
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתיים וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטיט ורדו