קימצ'י ג' יגאה (קימצ'י-מרק חזיר)
המתכון Kimchi Jjigae (מרק קימצ' י-חזיר) מוכן תוך כ 44 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. אם יש לך קמחי, צלעות חזיר במרכז לחתוך, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל קימצ'י חריף (קימצ' י ג'יגאה), קימצ'י ג' יגאה, ו ארוחת ערב: Zen ' s Kimchi Jjigae.
הוראות
עצם חתוכה מבשר חזיר, עצם שמורה.
חותכים בשר על פני התבואה לפרוסות דקות מאוד.
מניחים חזיר בקערה בינונית.
להוסיף צ ' ילה, שום, ושמן; לזרוק היטב מעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת חזיר; לטחון 3 דקות או עד חזיר הוא השחמה קלות, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף עצם שמורות קמחי למחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 3 כוסות מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, במשך 20 דקות.
חותכים טופו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; חותכים פרוסות לרוחב לחתיכות 3/4 אינץ'.
הסר עצם ממרק. להחזיר תערובת חזיר למרק.
מוסיפים טופו למרק; מבשלים 5 דקות.