קינואה ממולא בשר חזיר Tenderloin
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, קינמון טחון, פילה חזיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו בשר חזיר עם קינואה פילאף, בשר חזיר ממולא, ו בשר חזיר ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו את הקינואה והמים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה מכרז, והמים נספגים, כ 15 דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל, שום, תפוחים, צימוקים, צנוברים ופטריות עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 8 דקות. מערבבים ביין הלבן, ומבשלים עוד דקה עד שהנוזל התאדה.
שלב את תערובת התפוחים וקינואה עד מעורב באופן שווה; להפריש.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
חותכים את בשר החזיר tenderloin מצד אחד דרך באמצע אופקית כדי בתוך סנטימטר וחצי של הצד השני. לפתוח את שני הצדדים ולפזר אותם כמו ספר פתוח.
מקום בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה להלום את הפילה עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'.
מתבלים את הפילה משני הצדדים עם קינמון, גארם מסאלה, מלח ופלפל שחור. כפית את קינואה מילוי על הפילה, ולאחר מכן להפשיל מאובטח עם חוט מטבח או קיסמים.
צלי בתנור שחומם מראש עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 35 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז המילוי צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c). מכסים בנייר אלומיניום, ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
טעמים צפופים של שזיף כהה ושוקולד, שכבות עם אלון קלוי וגימור קטיפתי שמשתהה ומתמהמה. זוגות היטב עם בשר בגריל, בינוני גבינה חזקה או פשוט בכוחות עצמו.