לימון שיפון אוכמניות קינוח הוא קינוח המשמש 15. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך פירורי קרקר גרהם, חמאה, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קינוח שיפון לימון, קלוג' ס * קריספי אורז * קינוח שיפון לימון, ו קינוח אוכמניות לימון.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, 1/3 כוס סוכר וחמאה. מניחים בצד 2 כפות לציפוי. לחץ על תערובת הפירורים שנותרה ל -13 אינץ'. 9 אינץ'. צלחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מפזרים 1 כוס אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
בקערה קטנה, להמיס ג ' לטין במים רותחים; מגניב. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת ושאר הסוכר.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "