קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח דובדבן

קינוח דובדבן
את המתכון לקינוח דובדבן אפשר להכין תוך כ-20 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 247 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, פירורי קרקר גרהם, סוכר קונדיטורים וגבינת שמנת. זה עובד היטב כקינוח. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 10% , וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינוח בננה דילייט , קינוח תענוג שוקולד וקינוח קרם ריבס .

הוראות

1
מערבבים בקערה את פירורי קרקר גרהם, סוכר קונדיטורים וחמאה. לחץ על החלק התחתון של 8 אינץ'. x 4 אינץ'. תבנית לחם מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
2 1 אונקיה ריבועי שוקולד חצי מתוק2 1 אונקיה ריבועי שוקולד חצי מתוק
2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות
חבילות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקחבילות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולק
4-1/2 כוסות מרק עוף או ירקות4-1/2 כוסות מרק עוף או ירקות
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
דגני מוזליקסדגני מוזליקס
2
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה; מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות2 כוסות רפרפת של 10 אונקיות
1/4 כוס אבקת ג'לטין ליים1/4 כוס אבקת ג'לטין ליים
2-1/2 כפיות מי ורדים, לא חובה2-1/2 כפיות מי ורדים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
דגני מוזליקסדגני מוזליקס
3
מורחים על הקרום. כף מלית פאי מעל. מקררים למשך שעה או עד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
מים (70 מעלות עד 80 מעלות)מים (70 מעלות עד 80 מעלות)

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "