קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

קינוח ריבס מגניב

קינוח ריבס מגניב
קינוח ריבס מגניב הוא קינוח שמגיש 16. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם תערובת פודינג וניל, מים, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 13%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינוח מנדרינה מגניב, מגניב באני קינוח, ו בורשט ריבס-סלק קריר וחריף.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הקמח, החמאה והאגוזי מלך. לחץ לתוך 13 אינץ ' לא משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בסיר גדול שלבו את הסוכר, עמילן התירס, המים והריבס עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות או עד שהרברב רך. מגניב; יוצקים מעל קרום. תירגע.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים סוכר של קונדיטורים ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים פנימה מרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
6
מורחים על שכבת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
בקערה קטנה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה.
9
מורחים על שכבת שמנת; מפזרים קוקוס. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4-5 שעות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
10
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

הקינוח עובד ממש טוב עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "