קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 750 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חלמון ביצה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. נסו קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס, קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס, ו קיש אגי מנה עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת המאפה: שלבו את הקמח, המלח והסוכר בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מקציפים את החלמון ומי הקרח בקערה קטנה לתערובת, מוסיפים אותו למאפה. עבדו אותו בכדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. סוחטים כמות קטנה יחד, אם היא פירורית, מוסיפים עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם. יוצרים את הבצק לדיסק ועוטפים בניילון; מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 14 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. מרדדים בזהירות את הבצק על הסיכה (זה עשוי לקחת מעט תרגול) ומניחים אותו בתוך תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'. לחץ את הבצק בחוזקה לתחתית ולדפנות כך שיתאים היטב; חתוך את עודפי הבצק סביב השפה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
6
הניחו את התבנית על דף עוגיות יציב כך שיהיה קל יותר לנוע פנימה והחוצה מהתנור, הקיש הזה די כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה, מצפים את התבנית בשמן ומוסיפים את הבצל. מבשלים לאט את הבצלים תוך כדי ערבוב עד שהם מתקרמלים ומשחררים את הסוכרים הטבעיים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הוסף כמה כפות מים כדי לעזור לבצל להתפרק, במידת הצורך. זורקים פנימה את החזיר, מבשלים תוך כדי ערבוב כ -10 דקות כדי לקבל עליו קצת צבע.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מסירים מהאש. בקערה גדולה, מכים את הביצים עד קצף, יוצקים את השמנת; מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הבצל והקרמל המקורמל מעל תחתית הקרום ויוצקים בזהירות את תערובת השמנת והביצים; המילוי צריך להיות בערך 1 אינץ ' מראש התבנית. מכסים ברפיון עם לסכל ואופים במשך שעה 1 ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות במשך 15 דקות או עד שהקיש מתייצב, נפוח ומצחקק מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מוציאים לרשת ומניחים להתקרר למשך 30 דקות. בינתיים מכינים את סלט האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
6
להכנת סלט האספרגוס: בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, מסננים את האספרגוס למשך 4 דקות, או עד שהם פשוט פריכים-רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים את האספרגוס, מעבירים לקערת מי קרח כדי להפסיק את הבישול, ומסננים היטב. פורסים את האספרגוס לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' ומכניסים אותם לקערת ערבוב.