קיש שרימפס ואספרגוס קל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו קיש שרימפס ואספרגוס קל. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם אספרגוס, גבינת קוטג', שרימפס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את קרום פאי צלחת עמוקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים נפלא כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 55%. נסו קיש או אספרגס וסאומון (קיש אספרגוס וסלמון), קיש חזיר ואספרגוס, ו קיש חזיר ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
יוצקים חלבונים, ביצים, גבינת קוטג ' לתוך בלנדר; הדופק מספר פעמים כדי לערבב ולמזג עד חלקה, על 1 דקה.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים אספרגוס ובצל עד שהאספרגוס רך, בערך 8 דקות.
מחממים 2 כפיות שמן זית באותה מחבת על אש בינונית. מתבלים שרימפס במלח ופלפל שחור; מבשלים בשמן חם עד שהם הופכים ורודים וכבר אינם שקופים במרכז, 5 עד 8 דקות.
התאימו קרום פאי לצלחת פאי עמוקה בגודל 9 אינץ ' ופרשו שרימפס לקרום; למעלה עם תערובת אספרגוס.
יוצקים תערובת גבינת קוטג ' על ירקות ושרימפס.
מורחים גבינת מונטריי ג ' ק מעל הקיש.
מפזרים בצל ירוק על גבינה.
אופים קיש בתנור שחומם מראש עד שציפוי הגבינה משחים קלות והקיש מונח במרכז, בערך 1 שעה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אן איימי פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
אן איימי פינו גרי
ניחוחות של אגס ברטלט, גרדניה, אפרסק לבן, תה לבן, יסמין, קרקר גרהם וקש. טעמים של אגס אסייתי, תאנה לבנה, אפרסק לבן, תות לבן ופרחי שומר. הגימור יבש, ארוך ומונע חומצה.משתלב היטב עם עוף צלוי, סלט קיסר, מולים, צלע חזיר מזוגג חבושים, דלעת בגריל, פורל צרוב במחבת וביבימבאפ.