קישואים ממולאים עגבניות
אם יש לך שאלוט, שמן זית, גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פיקניק ממולא: עגבניות ממולאות טונאן וארטישוק, פלפל אדום, קישואים ממולאים פטן ואפונת חומוס, תפוחים ממולאים אגוזים וסוכר חום, פריחת קישואים במילוי עגבניות ופרמזן, ו עגבניות ירושה ממולאות בסוקוטאש תירס וקישואים.
הוראות
חותכים את העגבניות ב 1/2 לרוחב. גורפים את המרכזים ומשאירים את הבשר העבה החיצוני שלם.
מפזרים את הקליפות הפנימיות של העגבניות עם כמה קורט מלח וסוכר, והופכים אותם על צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז עד שהם מוכנים למלא.
בעזרת חיבור הסורג של מעבד מזון או בצד הגדול של מגררת הקופסה, גרדו את הקישואים והניחו במסננת. זורקים את הקישואים עם 1 כפית מלח ומניחים את המסננת מעל קערה כדי לתפוס את המיצים. אפשר לנקז במשך 5 עד 10 דקות.
במחבת כבדה גדולה הקפיצו את השאלוט ב -2 כפות שמן זית, עד שהם מתחילים להתקרמל. בינתיים סוחטים את הקישואים כדי לשחרר כמה שיותר מים.
מגבירים את האש על השאלוט, מוסיפים את הקישואים היבשים לתבנית, ומקפיצים את הקישואים עם השאלוט למשך 5 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וטימין, ואז זורקים את הקישואים עם הגבינה, שומרים 1/4 כוס מהגבינה לציפוי.
ממלאים את העגבניות במילוי, מרכיבים אותה מעט ומפזרים את הגבינה שנותרה.
מניחים בחצאי עגבניות בתבנית אפייה אטומה לתנור וצולים אותם עד שהצמרות מזהיבות.