קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישואים ממולאים עגבניות

קישואים ממולאים עגבניות
אם יש לך שאלוט, שמן זית, גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פיקניק ממולא: עגבניות ממולאות טונאן וארטישוק, פלפל אדום, קישואים ממולאים פטן ואפונת חומוס, תפוחים ממולאים אגוזים וסוכר חום, פריחת קישואים במילוי עגבניות ופרמזן, ו עגבניות ירושה ממולאות בסוקוטאש תירס וקישואים.

הוראות

1
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
חותכים את העגבניות ב 1/2 לרוחב. גורפים את המרכזים ומשאירים את הבשר העבה החיצוני שלם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מפזרים את הקליפות הפנימיות של העגבניות עם כמה קורט מלח וסוכר, והופכים אותם על צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז עד שהם מוכנים למלא.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
בעזרת חיבור הסורג של מעבד מזון או בצד הגדול של מגררת הקופסה, גרדו את הקישואים והניחו במסננת. זורקים את הקישואים עם 1 כפית מלח ומניחים את המסננת מעל קערה כדי לתפוס את המיצים. אפשר לנקז במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
במחבת כבדה גדולה הקפיצו את השאלוט ב -2 כפות שמן זית, עד שהם מתחילים להתקרמל. בינתיים סוחטים את הקישואים כדי לשחרר כמה שיותר מים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מגבירים את האש על השאלוט, מוסיפים את הקישואים היבשים לתבנית, ומקפיצים את הקישואים עם השאלוט למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וטימין, ואז זורקים את הקישואים עם הגבינה, שומרים 1/4 כוס מהגבינה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
ממלאים את העגבניות במילוי, מרכיבים אותה מעט ומפזרים את הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9
מניחים בחצאי עגבניות בתבנית אפייה אטומה לתנור וצולים אותם עד שהצמרות מזהיבות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מגישים חם.