קלאמרי ריפינו אללה גריגליה
קלאמרי ריפינו אללה גריגליה לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 341 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ואספו פירורי לחם, שמן זית כתית מעולה פלוס, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, וזה יוצא דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אספרגי אלה גריגליה-אספרגוס עם פרושוטו וגורגונזולה, פולפו אלה גריגליה (תמנון תינוק בגריל), ו מתכון ארנב בגריל ומרינדה (קוניגליו מרינטו אלה גריגליה).
הוראות
הסר זרועות וקלמרי נקי, עוזב שלם ככל האפשר. הניחו זרועות בצד.
מניחים קלמרי בסיר של 8 ליטר ומכסים במים.
מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מבשלים שעה עד שהם רכים למדי, מסננים ומצננים.
בינתיים מחממים 4 כפות שמן במחבת מטגן בגודל 10 עד 12 אינץ ' עד לעישון.
מוסיפים שום ועגבניות מיובשות ומבשלים עד להזהבה בהירה.
מוסיפים פירורי לחם וממשיכים לבשל עד לערבוב טוב.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
מוסיפים טימין, בצל ירוק ופטרוזיליה ומערבבים לתערובת.
ממלאים קלמרי קריר ומתבלים במלח ופלפל.
מברישים קלמרי ומחושים ממולאים עם 1 כף שמן זית ומניחים על הגריל. מבשלים עד לברביקיו יפה, כ -10 דקות, הופכים פעם אחת.
בינתיים, בקערת ערבוב קטנה מניחים עגבניות, יתרת השמן והעירית ומתבלים במלח ופלפל.
מוציאים קלמרי לצלחת, מעליהם כפות רוטב עגבניות ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 600 דולר.
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.