קלח תירס עם גבינת פרמזן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו קלח תירס עם גבינת פרמזן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 108 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם אוזניים תירס, שיני שום, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 27%. קלח תירס פרמזן, קלח תירס פרמזן, ו קלח תירס פרמזן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומטגנים עד שהם רכים וריחניים, בערך 1 דקה.
מסירים את המחבת מהאש ומצננים. מניחים בצד 2 כפות מגבינת הפרמזן ומערבבים את השאר לתערובת השום, יחד עם הפטרוזיליה והמלח.
מבשלים את התירס בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם פריכים-רכים, כ -5 דקות. בעזרת מלקחיים מעבירים את התירס לפלטה.
מברישים את תערובת הגבינה מעל התירס החם ומגישים.
מפזרים את 2 כפות הגבינה הנותרות על גבי התירס.