Calzones ארטישוק תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1015 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. אם יש לכם תיבול, עגבניות משומר, בצק פיצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 95% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: עוף, תרד וארטישוק Calzones (גודל אישי), נקניק וארטישוק Calzones, ו שלוש גבינה וארטישוק Calzones.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מגלגלים כל בצק פיצה על סדין עוגיות, ולחצות כל צלב חכם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מורחים 1/2 מוצרלה כוס ועד 1/4 של מילוי על כל מלבן. עבודה על רק חצי משטח של כל מלבן של בצק, ואז לקפל את הבצק מעל מילוי וצביטה הקצוות בחוזקה לאטום. עבור חצי ירח "פיצריה" להסתכל calzones שלך, תל מילוי לתוך חצי ירח צורה, לקפל בצק מעל הקצוות לקצץ העליון של הבצק כדי לעקוב אחר הצורה המעוגלת, ואז חותם קצוות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
לקשור רצועות של שאריות בצק בקשרים, מברשת עם שמן שום ומפזרים גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
רוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
אופים קשרים עם calzones.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אם הבצק שלך דמעות, להסיר קצת מהמילוי ולתקן. חזור על התהליך, ריווח calzones באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים את calzones במשך 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים calzones עם עגבניות חמות או רוטב פיצה לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
הערה של קוק: להקפיא כל מילוי שנותר במיכל פלסטיק קטן ולהשתמש בו כדי למלא חזה עוף ביום אחר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
11
מוסיפים שמן זית לסיר בינוני על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מוסיפים שום ופלפל מרוסק לשמן הזית המחומם; כאשר פלפל מצליף ושום רוחש, מערבבים עגבניות מרוסקות. רוטב העונה עם מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים. מבשלים חמש דקות ומערבבים פטרוזיליה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.