קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

קסדילות איטלקיות

קסדילות איטלקיות
קסדילות איטלקיות יכולות להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 1 שעה. אם יש לכם פרמזן טרי, פונטינה, פלפלים קלויים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: קסדילות דה פולו (קסדילות עוף), קסדילות דה פולו (קסדילות עוף), ו קסדילות דה פולו (קסדילות עוף).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל והסוכר ומבשלים עד שהבצל מזהיב, כ -20 דקות. מתבלים את הבצל, לפי הטעם, במלח ופלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים מעט פונטינה מעל מחצית הטורטייה. מסדרים כמה פלפלים ובצל מוקפץ על גבי הפונטינה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
7
מפזרים עוד פונטינה מעל. מקפלים את החצי הנקי מעל המילוי לכיסוי ולוחצים בעדינות לאיטום. חזור על הפעולה עם יתרת הטורטיות המחלקות באופן שווה את מרכיבי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
8
מחממים 1 כף שמן על מחבת גדולה כבדה על אש בינונית. עובדים בקבוצות, מבשלים את הקזדילות עד שהגבינה נמסה והטורטיות מזהיבות, מוסיפים עוד שמן לפי הצורך, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים את הקזדילות לתבניות אפייה ושומרים אותן חמות בתנור בזמן בישול הקזדילות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מפזרים את יתרת הפרמזן מעל הקזדילות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
11
חותכים כל קסדילה ל -4 טריזים. מסדרים אותם על מגש.
12
מקשטים את הפלטה בענפי פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור קסדילה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר
כרם לה קאדו רוצ ' ו פינו נואר