קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

קסדילות גבינה

קסדילות גבינה
קסדילות גבינה עשויות להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 464 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 20 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת חמאה, שמנת, גוואקמולה וסלסה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קסדילות גבינה, שלוש קסדילות גבינה, ו קסדילות עם שתי גבינות.

הוראות

1
הניחו את הטורטיות שטוחות על דף עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מפזרים מעט מהגבינה על 1 מחצית מכל טורטיה. נסו לא להתקרב יותר מדי לקצה. מקפלים את הטורטיות לשניים מעל הגבינה ליצירת חצי ירח. מחממים מחבת על אש נמוכה ומוסיפים 1 כף מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הטורטייה למחבת ומבשלים עד שהיא שחומה קלות, כ -2 דקות. בעזרת מרית, הרם בעדינות את הקצה כדי שתוכל לבדוק. כאשר צד 1 שחום, הופכים את הטורטייה ומבשלים את הצד השני עד להשחמה והגבינה כולה דביקה. השתמש מרית להעביר צלחות בודדות או מגש גדול. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה והטורטיות. מעליהם את השמנת החמוצה, הסלסה והגוואקמולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
הערה של קוק: בקש מהעוזר הבוגר שלך לעזור לך לשים את המחבת על גבי הטבח ולהפוך את האש לבינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז פסטל הנוצץ הם הבחירות המובילות שלי עבור קסדילה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.