קערות פירות ים אננס
קערות מאכלי ים אננס עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 מנות. תמורת $4.7 למנה, מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-26 גרם חלבון, 6 גרם שומן ובסך הכל 399 קלוריות. גשו לסופר וקנו צדפות דפנה, תיבול תאילנדי, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים להכין את זה היום. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב, ידידותית ל-fodmap ותזונה שלמה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קבב פירות ים, אננס וקוקוס, אננס קלוי ממולא בפירות ים וקערות אורז אננס.
הוראות
מכינים את הגריל לבישול ישיר על אש בינונית ומשמנים את הסורגים.
משפדים את השרימפס, הצדפות והבקל על שיפודים נפרדים וגרילים עד שהם פשוט מתבשלים, כ-3 עד 5 דקות. לְהַפְרִישׁ.
חותכים את האננס לשניים. גורפים את הבשר מכל אננס ליצירת קערה, ומשאירים את החלק התחתון בכל קערת אננס כדי להכיל את תערובת חלב הקוקוס. שומרים את בשר האננס שהוסר. עוטפים את תחתית קערת האננס בשכבה כפולה של נייר כסף כבד.
חותכים את האננס השמור לחתיכות בגודל ביס, זורקים את הליבה הקשה. בקערה בינונית מערבבים אננס, חלב קוקוס, כוסברה ותיבול תאילנדי. ממלאים כל קערת אננס עד מחציתה בתערובת חלב קוקוס.
מניחים קערות אננס על הגריל וסוגרים את המכסה. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות או עד שתערובת חלב הקוקוס מתחילה להתבשל.
מסירים את קערות האננס מהגריל ומסירים בזהירות את נייר האלומיניום. מחלקים באופן שווה את השרימפס, הצדפות והבקל הצלויים בין קערות מרק האננס.
מקשטים בכוסברה טרייה ומגישים חם.