קציץ הבשר האהוב עליי
קציץ הבשר האהוב עליי הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 621 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם, ביצים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קציץ הבשר האהוב עליי, אבא-קציץ הבשר האהוב עלינו, ו קציץ בשר מועדף (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב על פרוסות הלחם. אפשר לו להשרות במשך כמה דקות.
מניחים את הבשר הטחון, לחם ספוג חלב, פרמזן, מלח מתובל, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה בקערת ערבוב גדולה.
יוצקים ביצים מוכות.עם ידיים נקיות, לערבב את החומרים עד בשילוב טוב. צור את התערובת לצורת כיכר על מחבת ברוילר, אשר יאפשר לשומן לנקז. (בשורה התחתונה של המחבת עם נייר כדי למנוע בלגן גדול!)
הנח פרוסות בייקון מעל, תוחב אותם מתחת קציץ הבשר. הפוך את הרוטב: להוסיף קטשופ, סוכר חום, חרדל, ורוטב חם בקערת ערבוב. מערבבים יחד.
יוצקים 1/3 של התערובת על החלק העליון של הבייקון.
אופים במשך 45 דקות, ואז לשפוך עוד 1/3 של הרוטב מעל.
אופים עוד 15 דקות. חותכים ומגישים עם רוטב שנותר.