זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם זיתים gaetan, nocino, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Polpette di Baccalà, Polpette di melanzane (חצילים'כדורי בשר'), ו כדורי בשר שעועית אדומה עם רוטב חריף (Polpette di Fagioli רוסי בסלסה פיקנטה).
הוראות
1
יש לשטוף את baccala ספוג לטפוח יבש עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
2
שמן קל 10 אינץ מתכת תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
בקערה רדודה או במחבת, להניח את פרוסות הלחם שטוחות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
4
יוצקים את nocino על הלחם ולתת לעמוד, כך המשקאות נספגים לתוך ומרכך את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
ליקר
לחם
5
בערך לקצוץ את baccala לחתיכות, על 1/4 אינץ ' כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
6
מניחים את החתיכות האלה בסיר צליה בגודל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיף את מחצית הזיתים וחצי הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
צלפים
זיתים
8
הוסף את הלחם ספוג, לשפוך בכל עודף nocino, ולהשתמש גם את הידיים או כף עץ כדי למזג את כל החומרים, לשבור את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
9
מערבבים עד תערובת כדורי הבשר היא הומוגנית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וקורט נדיב של אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כדורי בשר
אורגנו
10
מערבבים שוב עד משולב היטב.
11
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד הומוגנית לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
12
שימוש בידיים שלך, טופס 12 בגודל שווה, כדורי בשר מהתערובת, כל אחד מעט גדול יותר מאשר כדור גולף, אבל קטן יותר מכדור טניס. שימוש בכף היד שלך, סקווש כל קציצה כך שהם דומים מטבעות עבים בצורת. צורה זו תסייע להם להחזיק במהלך תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
סקווש
13
בסיר 12 עד 14 אינץ', יוצקים 2 כפות שמן זית וחום מעל בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות של 6 בכל פעם, להוסיף את כדורי הבשר ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 6 דקות כל אצווה. תניח בצד את כדורי הבשר השחומים.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
בסיר 14 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, חום 1 כף שמן עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
15
מוסיפים את השום הפרוס ומבשלים עד חום זהוב רך וקל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
16
מוסיפים את העגבניות, את הזיתים הנותרים, צלפים ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
אורגנו
צלפים
זיתים
17
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ולתת להתבשל בעדינות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
18
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים עד שהם חמים בכל רחבי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.