קציצות ספגטי אמיתיות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1114 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 134 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, פטרוזיליה שטוחה, פירורי לחם מתובלים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מדהימה. נסו קציצות אמיתיות וספגטי, ספגטי קרבונרה אמיתי, ו קציצות עוף לספגטי וקציצות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בקערה את הבשרים הטחונים, שניהם פירורי לחם, פטרוזיליה, פרמזן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ביצה ו -3 / 4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פרמזן
פטרוזיליה
מוסקט
פלפל
מים
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב קלות מאוד עם מזלג. בעזרת הידיים יוצרים קלות את התערובת לקציצות בגודל 2 אינץ'. יהיו לך 14 עד 16 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
4
יוצקים כמויות שוות של שמן צמחי ושמן זית למחבת גדולה (12 אינץ') לעומק של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מחממים את השמן. בזהירות רבה, בקבוצות, מניחים את הקציצות בשמן ומשחימים אותן היטב מכל הצדדים על אש בינונית-נמוכה, הופכים בזהירות בעזרת מרית או מזלג. זה אמור לקחת בערך 10 דקות עבור כל אצווה. אל תצטופף בקציצות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרית
6
מוציאים את הקציצות לצלחת מכוסה במגבות נייר. זרוק את השמן אך אל תנקה את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
7
לרוטב מחממים את שמן הזית באותה מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את הבצל ומקפיצים על אש בינונית עד לשקיפות, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
9
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
10
מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה, מגרדים את כל החלקים החומים במחבת, עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
פטרוזיליה
פלפל
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מחזירים את הקציצות לרוטב, מכסים ומבשלים על האש הנמוכה ביותר במשך 25 עד 30 דקות, עד שהקציצות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
רוטב
12
מגישים חם על ספגטי מבושל ומעבירים את הפרמזן המגורד.