קציצות בתיאבון
הקציצות של בון אפטיט יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו נקניק ללא שומר, גבינת פקורינו רומנו, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 37%. מתכונים דומים: קציצות בתיאבון, Bon Appetit ' s Braciole, ו מרגריטות חמוציות בתיאבון.
הוראות
מערבבים בשר חזיר טחון, נקניק איטלקי, בשר בקר טחון, וצ ' אק טחון בקערה גדולה.
מערבבים אותם עם הידיים עד לשלב ביסודיות.
משרים חתיכות לחם במרק עוף בקערה עד רך לחלוטין.
מערבבים שום ופטרוזיליה במסוק מיני או מעבד מזון וטוחנים למשחה עדינה. לסחוט את המרק העודף מתוך הלחם, שמירה על המרק בקערה, ולהוסיף את הלחם לבשרים יחד עם שום ורסק פטרוזיליה. מערבבים בעדינות ביצים מוכות וגבינת פקורינו רומאנו מגוררת עם הידיים עד ששולבו באופן מלא לתוך תערובת הבשר. אם התערובת נראית יבשה, יוצקים חלק מרק עוף שמורות.
לצבוט את חתיכות כדור בגודל גולף של תערובת הבשר לגלגל אותם לתוך כדורי בשר, דואג לא לארוז אותם בחוזקה מדי, ולהגדיר אותם על מגש אפייה. תלוי כמה גדול אתה עושה אותם, אתה צריך בסופו של דבר עם כ -30 כדורי בשר.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בשתיים או שלוש קבוצות, חום את כדורי הבשר מכל הצדדים לנקז על מגבות נייר. אם אתה מוסיף אותם לסיר של רוטב, אתה יכול undercook אותם מעט, כפי שהם יסיימו בישול ברוטב.